Overslaan en naar inhoud gaan

Wordt u ons nieuwe bestuurslid?

Gepubliceerd op:

Samen met de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB), zoeken wij naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van niet-uitvoerend bestuurslid namens werkgevers.

Rol van bestuurslid

Alle bestuursleden zijn verantwoordelijk voor de vaststelling van het beleid. Ons bestuur bestaat uit twee groepen bestuursleden: uitvoerende bestuursleden en niet-uitvoerende bestuursleden. De plek die vrijkomt, is een rol van niet-uitvoerend bestuurder. De niet uitvoerende bestuursleden houden, naast de algemene en beleidsbepalende bestuurstaken, toezicht op de uitvoering van het vastgestelde beleid en de algemene gang van zaken in het pensioenfonds.

Uw profiel

Als bestuurslid beschikt u over de nodige deskundigheid, bestaande uit kennis, vaardigheden en professioneel gedrag. Uw deskundigheid blijkt in ieder geval uit uw opleidingen, werkervaring en competenties als beleidsbepaler en toezichthouder. Vanzelfsprekend heeft u interesse in specifieke aspecten van onze branche. U past zoveel mogelijk in het diversiteitsbeleid, dit betekent dat met name vrouwen, mensen die jonger zijn dan 40 jaar en mensen van niet Nederlandse komaf van harte worden uitgenodigd te solliciteren. Vanzelfsprekend bent u bereid te werken aan uw ontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat, die met name beschikt over kennis van het specifieke taakgebied Risk & Compliance (R&C) en affiniteit heeft met de juridische aspecten van pensioen.

Kandidaatstelling

Kandidaten worden voorgedragen vanuit de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB) en door ons bestuur aangesteld. Voordat een kandidaat als bestuurslid kan worden aangesteld wordt de kandidaat getoetst op geschiktheid door De Nederlandsche Bank (DNB). Wij, als bestuur van het pensioenfonds, moeten bij de DNB motiveren waarom wij de kandidaat geschikt achten. Een bestuurslid wordt benoemd voor een periode van vier jaar.

Beloning

Ten aanzien van de beloning verwijzen wij naar het een beloningsbeleid voor het Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.

Hebben wij uw belangstelling gewekt?

Kijk dan op onze site naar het volledige profiel van een niet-uitvoerend bestuurslid en de informatie over de organisatie van ons pensioenfonds. Stuur uw reactie met een beknopte motivatie, waaruit blijkt waarom u geschikt bent en voldoet aan alle opleidings-, competentie- en ervaringseisen uit het functieprofiel. Ook ontvangen wij graag uw CV. Uw brief en cv kunt u tot uiterlijk 25 maart sturen naar robin.de.vries@pfparticulierebeveiliging.nl