Zoeken

Cookiebeleid

Pensioenfonds Particuliere Beveiliging maakt voor haar website www.beveiligingspensioen.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds Particuliere Beveiliging is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Via onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

Dienst Soort doel Type/naam Bewaartermijn
New Relic Functioneel ajs_anonymous_id  11 maanden
New Relic Functioneel login_service_login_newrelic_com_tokens 20 jaar
New Relic Functioneel nr_growth-production 10,5 maand
New Relic Functioneel _gcl_au 1 week
New Relic Functioneel ajs_group_id 10,5 maand
New Relic Functioneel ajs_user_id 10,5 maand
New Relic Functioneel TSNGUID 10,5 maand
New Relic Functioneel _fbp 22 dagen
New Relic Functioneel optimizelyEndUserId 3 maanden en 20 dagen
New Relic Monitoring login_idle_session_timeout 10,5 maand
Google Analytics Analytisch _ga 26 maanden
Google Analytics Analytisch _gat Huidige sessie
Google Analytics Analytisch _gid 1 dag
Google Tag Manager  Analytisch fonce_current_session Huidige sessie
Google Tag Manager  Analytisch fonce_current_user 1,5 maand
Google Tag Manager  Analytisch fonce_current_day Huidige sessie
ForgeRock Functioneel  AMAuthCookie  Huidige sessie
ForgeRock Functioneel  frPlanetDirectory Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel browserupdateorg Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel Has_js Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel optin Huidige sessie
Drupal Functioneel Drupal.tabledrag.showWeight 1 jaar
Drupal Functioneel Amlbcookie Huidige sessie
Drupal Functioneel _dplmbr Huidige sessie
Drupal Functioneel SSESS337706d81c45eacec96ad902b6574f64 Huidige sessie
J2EE Web
applications
Functioneel JSESSIONID Huidige sessie
Hotjar Analytisch _hjDonePolls 1 jaar
Hotjar Analytisch _hjMinimizedPolls 1 jaar
Hotjar Analytisch _hjDoneTestersWidgets 1 jaar
Hotjar Analytisch _hjDoneTestersWidgets 1 jaar
​​​​​​​Hotjar Analytisch _hjIncludedInSample 1 jaar
​​​​​​​Hotjar Analytisch _hjShownFeedbackMessage 1 jaar
​​​​​​​Hotjar Analytisch _hjShownFeedbackMessage 1 jaar
​​​​​​​Hotjar Analytisch _hjClosedSurveyInvites 1 jaar

 

In en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben. De digitale communicatie over pensioenen neemt steeds meer toe. Om deze dienstverlening beter te kunnen inrichten, met als doel dat wij beter tegemoet kunnen komen aan de wensen en behoeften van de deelnemers, is het belangrijk dat wij kunnen meten en analyseren wat het gedrag is van deelnemers bij het bezoeken van deze website en de mijn omgeving. Daarvoor wordt Hotjar gebruikt. Hotjar legt het bezoekgedrag van de website gebruikers vast. De bezoekers van de website hebben en houden overigens de mogelijkheid om, met behulp van hun cookies, toestemming te geven tot het delen van deze informatie of niet.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics (pdf).

U kunt cookies via uw internetbrowser handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden.

Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd. Er zijn maatregelen getroffen ter bescherming van uw persoonsgegevens. Daarbij baseren wij en TKP Pensioen (de beheerder van onze pensioenadministratie) ons op onze privacyverklaring en op de Algemene verordening gegevensbescherming.

Wij zijn bekend met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 met implicaties voor de doorgifte van persoonsgegevens. Wij zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. Wij hebben privacy zeer hoog in het vaandel staan en proberen om tot een passende oplossing te komen. Als wij een passende oplossing hebben, zullen wij u hierover informeren via deze cookieverklaring. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens in deze cookieverklaring.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds Particuliere Beveiliging

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
Stefan van de Giessen
BPFBeveiliging-privacy@montae.nl
+31 (0)70 30 42 900