Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Uitslag verkiezingen bestuurslid: Eva Schuring


Pensioenfonds Particuliere Beveiliging hield recent verkiezingen voor een bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Twee kandidaten meldden zich aan voor onze vacature. Eva Schuring kreeg de meeste stemmen van de pensioengerechtigden.

Lees meer

Dekkingsgraad april 2022


De actuele dekkingsgraad steeg in april 2022 van 126,7% naar 129,2%. De beleidsdekkingsgraad steeg naar 121,2% (maart 120,2%).

Lees meer

Wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar Tweede Kamer


Op 30 maart is het wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar de Tweede Kamer gestuurd. In het wetsvoorstel zijn meer details uitgewerkt van het Pensioenakkoord dat het kabinet, werkgevers en werknemers in 2019 hebben afgesproken. Na akkoord van de Tweede Kamer gaat het wetsvoorstel naar de Eerste Kamer. Het is de bedoeling dat de nieuwe wet begin 2023 ingaat.

Lees meer

Situatie in Oekraïne: we zijn extra waakzaam


De inval van Rusland in Oekraïne en het oorlogsgeweld raakt de hele wereld. Ook wij leven mee met de bevolking in Oekraïne. Ons bestuur heeft inmiddels besloten om alle beleggingen in Rusland af te bouwen.

Lees meer

Wordt u ons bestuurslid? Meld u dan uiterlijk 9 maart aan!


Per 1 juli 2022 zoeken we een bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Wordt u ons nieuwe bestuurslid? Meld u dan uiterlijk 9 maart aan.

Lees meer

Videogesprek: meerwaarde voor uw werknemers


Voor werkgevers: in februari ontvingen werknemers van 58 jaar en ouder een uitnodiging voor een videogesprek met een pensioenexpert. Ook jongere werknemers kunnen een afspraak inplannen. Wat houdt zo’n videogesprek in en hoe gaat inplannen in zijn werk?

Lees meer

Uw pensioen digitaal, ontdek de mogelijkheden


Onze website is vernieuwd! Log in en ontdek de mogelijkheden. U plant nu nóg makkelijker zelf uw pensioen. En u leest uw pensioenpost digitaal.

Lees meer

Dit zijn de wijzigingen van uw pensioen in 2022


Elk jaar kijken we opnieuw naar onze pensioenregeling. Goed nieuws! In 2022 kunnen wij de pensioenen voor iedereen verhogen. Maar er wijzigt meer. Bent u nog niet met pensioen of uit dienst? Dan gaat uw opbouwpercentage omlaag. Wel blijft de pensioenpremie gelijk. We leggen uit wat deze wijzigingen voor u betekenen.

Lees meer