Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Praat mee in ons deelnemerspanel dit najaar


Uw mening is belangrijk voor ons. Praat daarom live of online mee aan het deelnemerspanel dit najaar. Lees welke onderwerpen aan bod komen en meld u aan.

Lees meer

Dekkingsgraad juni 2022


De actuele dekkingsgraad daalde in juni 2022 van 131,6% naar 130,1%. De beleidsdekkingsgraad steeg naar 123,3% (mei 122,4%).

Lees meer

Jaarverslag 2021 is uit


Ieder jaar stellen we een jaarverslag op. Hierin staan de ontwikkelingen van ons pensioenfonds van het afgelopen jaar.

Lees meer

Kom naar de Avond van uw Pensioen op 29 juni


Kijkt u al uit naar uw pensioen? Of heeft u er nog niet over nagedacht? Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken als het op uw pensioen aankomt! Onze pensioenconsulent Ellen Engberts vertelt erover op de Avond van uw Pensioen. Meld u aan voor 27 juni.

Lees meer

Uitslag verkiezingen bestuurslid: Eva Schuring


Pensioenfonds Particuliere Beveiliging hield recent verkiezingen voor een bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Twee kandidaten meldden zich aan voor onze vacature. Eva Schuring kreeg de meeste stemmen van de pensioengerechtigden.

Lees meer

Wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar Tweede Kamer


Op 30 maart is het wetsvoorstel ‘Toekomst pensioenen’ naar de Tweede Kamer gestuurd. In het wetsvoorstel zijn meer details uitgewerkt van het Pensioenakkoord dat het kabinet, werkgevers en werknemers in 2019 hebben afgesproken. Na akkoord van de Tweede Kamer gaat het wetsvoorstel naar de Eerste Kamer. Het is de bedoeling dat de nieuwe wet begin 2023 ingaat.

Lees meer

Situatie in Oekraïne: we zijn extra waakzaam


De inval van Rusland in Oekraïne en het oorlogsgeweld raakt de hele wereld. Ook wij leven mee met de bevolking in Oekraïne. Ons bestuur heeft inmiddels besloten om alle beleggingen in Rusland af te bouwen.

Lees meer

Wordt u ons bestuurslid? Meld u dan uiterlijk 9 maart aan!


Per 1 juli 2022 zoeken we een bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Wordt u ons nieuwe bestuurslid? Meld u dan uiterlijk 9 maart aan.

Lees meer