Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Webinar 7 december: nieuwe regels voor pensioen

Gepubliceerd op:

Laat u en uw werknemers binnen een uur bijpraten over de nieuwe regels voor pensioen. Tijdens het online webinar. Wat verandert er en wat blijft hetzelfde?

Lees meer

Praat mee over pensioen: werkgeverspanel op 29 november

Gepubliceerd op:

Benieuwd naar de uitkomsten van ons onderzoek onder werknemers? Tijdens het werkgeverspanel op woensdag 29 november 2023 lichten we de uitkomsten toe. Praat ook mee!

Lees meer

Dekkingsgraad oktober 2023

Gepubliceerd op:

De actuele dekkingsgraad daalde in oktober 2023 van 136,5% naar 135,1%. De beleidsdekkingsgraad daalde naar 129,8% (eind september 130,1%).

Lees meer

Sociale partners stemmen in met nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op:

Werkgevers- en werknemersorganisaties (sociale partners) hebben afspraken gemaakt over de nieuwe pensioenregeling. Deze afspraken zijn vastgelegd in het definitieve transitieplan. Er is gekozen voor het solidaire pensioencontract.

Lees meer

Nieuws over 'bedrag ineens'

Gepubliceerd op:

Afgelopen zomer werd bekend dat de invoering van ‘bedrag ineens’ opnieuw is uitgesteld. Naar 1 juli 2024. Maar ook deze datum is niet zeker. Want het wetsvoorstel is nog niet klaar.

Lees meer

Het transitieplan: afspraken over de nieuwe pensioenregeling

Gepubliceerd op:

In het transitieplan van Pensioenfonds Particuliere Beveiliging worden alle afspraken vastgelegd over de invulling van de nieuwe pensioenregeling.

Lees meer

Nieuwe regels voor pensioen in troonrede

Gepubliceerd op:

Dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. De koning sprak de troonrede uit. Het ging kort over de nieuwe regels voor pensioen. Op 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen ingegaan. Daardoor verandert ook uw pensioen.

Lees meer

Nieuw in 2024: pensioenopbouw vanaf 18 jaar

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 januari 2024 bouwen werknemers vanaf 18 jaar pensioen op bij Pensioenfonds Particuliere Beveiliging. Nu is het nog vanaf 21 jaar. Deze verandering heeft gevolgen voor werkgevers en werknemers.

Lees meer