Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Afroepkrachten gaan ook pensioen opbouwen - update


We schreven al eerder over het voornemen, maar afroepkrachten die losse ongeregelde diensten verrichten gaan definitief  pensioen opbouwen vanaf 1 januari 2023.

Lees meer

Wijziging arbeidstijdverkorting


Onderhandelaars van werkgevers en werknemers hebben een afspraak gemaakt over arbeidstijdverkorting. De wijziging moet worden goedgekeurd. De wijziging gaat waarschijnlijk per 1 januari in 2023.

Lees meer

Dekkingsgraad oktober 2022


De actuele dekkingsgraad steeg in oktober 2022 van 135,3% naar 138,5%. De beleidsdekkingsgraad steeg naar 128,3% (september 126,8%).

Lees meer

Nieuwe pensioenregels gaan waarschijnlijk in op 1 juli 2023


Op 1 januari 2023 zouden de nieuwe pensioenregels ingaan. Maar de Tweede Kamer en daarna de Eerste Kamer hebben meer tijd nodig voor de behandeling van de Wet toekomst pensioenen. Daarom heeft minister Carola Schouten laten weten dat de nieuwe pensioenregels waarschijnlijk vanaf 1 juli 2023 gaan gelden.

Lees meer

Afroepkrachten gaan ook pensioen opbouwen


Pensioenfonds Particuliere Beveiliging en de sociale partners willen afroepkrachten op basis van een contract voor het verrichten van losse ongeregelde diensten mee laten doen in de pensioenregeling. We willen dat iedereen die in dienst is in de beveiligingsbranche pensioen opbouwt.

Lees meer

Nieuw bestuurslid Eva Schuring: "Ik voel een enorme verantwoordelijkheid"


Eva Schuring is sinds 1 juli 2022 bestuurslid namens de pensioengerechtigden. Haar binnenkomst in de pensioenwereld is zeker niet alledaags. In een interview vertelt ze over zichzelf en haar kijk op pensioen.

Lees meer

Doet u mee aan het werkgeverspanel op 7 november 2022?


Uw mening is belangrijk voor ons. Doe daarom mee aan het digitale werkgeverspanel op 7 november. Lees welke onderwerpen aan bod komen en meld u aan.

Lees meer

Nieuw: relatiemanager Rutger Kluiver


Voor werkgevers die zijn aangesloten bij Pensioenfonds Particuliere Beveiliging was er nog niet een specifiek aanspreekpunt. Nu wel. Rutger Kluiver staat als relatiemanager open voor alle vragen die werkgevers over pensioen hebben.

Lees meer