Overslaan en naar inhoud gaan

Videogesprek: meerwaarde voor uw werknemers


In februari ontvingen werknemers van 58 jaar en ouder een uitnodiging voor een videogesprek met een pensioenexpert. Ook jongere werknemers kunnen een afspraak inplannen. Wat houdt zo’n videogesprek in en hoe gaat inplannen in zijn werk? Help uw werknemers op weg.

Pensioen goed geregeld

Al uw werknemers willen natuurlijk genieten van een goed geregeld pensioen. Misschien zouden ze graag eerder stoppen met werken. Of gebruik maken van de 80-90-100-regeling. Uit ervaring weten we dat een online videogesprek met een pensioenexpert voor veel werknemers een fijne manier is om al hun pensioenvragen te stellen. Vanuit het comfort van hun eigen huis. Op een moment dat ze zelf kiezen.

Tevreden werknemers

Werknemers blijken de videogesprekken als erg nuttig te ervaren. Onze pensioenexperts krijgen gemiddeld een rapportcijfer van 9 of hoger. Zo schreef iemand: “Het gesprek heeft mij heel erg geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over mijn pensioen. De pensioenexpert die mij te woord heeft gestaan, heeft duidelijk veel kennis van zaken en nam de tijd om alle mogelijkheden door te nemen.”

Aanmelden stap voor stap: Ellen Engberts legt uit…

Uw werknemers plannen heel eenvoudig een afspraak voor een videogesprek. Hebben uw medewerkers vragen? Onze pensioenexpert Ellen Engberts legt in onderstaande video stap-voor-stap uit hoe het videogesprek werkt.

Plan direct een videogesprek