Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuw: relatiemanager Rutger Kluiver

Gepubliceerd op:

Voor werkgevers die zijn aangesloten bij Pensioenfonds Particuliere Beveiliging was er nog niet een specifiek aanspreekpunt. Nu wel. Rutger Kluiver staat als relatiemanager open voor alle vragen die werkgevers over pensioen hebben. 

Dienstverlening uitbreiden

Deelnemers van Pensioenfonds Particuliere Beveiliging kunnen met vragen over hun pensioen terecht bij de pensioenconsulent. Voor werkgevers was er nog geen specifiek aanspreekpunt. Nu dus wel in de persoon van relatiemanager Rutger Kluiver. 

De relatie tussen Pensioenfonds Particuliere Beveiliging en de werkgevers is goed. Werkgevers zijn in grote lijnen tevreden, met name over de pensioenadministratie. Maar het fonds wil de dienstverlening verder uitbreiden. 

Inhoudelijke vragen en verbetervoorstellen

Het fonds wil werkgevers een platform bieden waar ze altijd terecht kunnen met pensioenzaken. Met inhoudelijke vragen maar ook met verbetervoorstellen, want er zijn altijd zaken die verbeterd kunnen worden. En daarvoor zet het pensioenfonds Rutger Kluiver in.

Interview
  • Waarom het pensioenfonds dit belangrijk vindt, leest u in een interview met Rutger én uitvoerend bestuurslid Peter Priester.