Overslaan en naar inhoud gaan

Cookiebeleid

Pensioenfonds Particuliere Beveiliging maakt voor haar website www.beveiligingspensioen.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds Particuliere Beveiliging is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Via onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

DienstSoort doelType/naamBewaartermijn
New RelicFunctioneelajs_anonymous_id 11 maanden
New RelicFunctioneellogin_service_login_newrelic_com_tokens20 jaar
New RelicFunctioneelnr_growth-production10,5 maand
New RelicFunctioneel_gcl_au1 week
New RelicFunctioneelajs_group_id10,5 maand
New RelicFunctioneelajs_user_id10,5 maand
New RelicFunctioneelTSNGUID10,5 maand
New RelicFunctioneel_fbp22 dagen
New RelicFunctioneeloptimizelyEndUserId3 maanden en 20 dagen
New RelicMonitoringlogin_idle_session_timeout10,5 maand
Google AnalyticsAnalytisch_ga26 maanden
Google AnalyticsAnalytisch_gatHuidige sessie
Google AnalyticsAnalytisch_gid1 dag
Google Tag Manager Analytischfonce_current_sessionHuidige sessie
Google Tag Manager Analytischfonce_current_user1,5 maand
Google Tag Manager Analytischfonce_current_dayHuidige sessie
ForgeRockFunctioneel AMAuthCookie Huidige sessie
ForgeRockFunctioneel frPlanetDirectoryHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelbrowserupdateorgHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelHas_jsHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneeloptinHuidige sessie
DrupalFunctioneelDrupal.tabledrag.showWeight1 jaar
DrupalFunctioneelAmlbcookieHuidige sessie
DrupalFunctioneel_dplmbrHuidige sessie
DrupalFunctioneelSSESS337706d81c45eacec96ad902b6574f64Huidige sessie
J2EE Web
applications
FunctioneelJSESSIONIDHuidige sessie
HotjarAnalytisch_hjDonePolls1 jaar
HotjarAnalytisch_hjMinimizedPolls1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjDoneTestersWidgets1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjDoneTestersWidgets1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjIncludedInSample1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjShownFeedbackMessage1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjShownFeedbackMessage1 jaar
​​​​​​​HotjarAnalytisch_hjClosedSurveyInvites1 jaar

 

In en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben. De digitale communicatie over pensioenen neemt steeds meer toe. Om deze dienstverlening beter te kunnen inrichten, met als doel dat wij beter tegemoet kunnen komen aan de wensen en behoeften van de deelnemers, is het belangrijk dat wij kunnen meten en analyseren wat het gedrag is van deelnemers bij het bezoeken van deze website en de mijn omgeving. Daarvoor wordt Hotjar gebruikt. Hotjar legt het bezoekgedrag van de website gebruikers vast. De bezoekers van de website hebben en houden overigens de mogelijkheid om, met behulp van hun cookies, toestemming te geven tot het delen van deze informatie of niet.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics (pdf).

U kunt cookies via uw internetbrowser handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden.

Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd. Er zijn maatregelen getroffen ter bescherming van uw persoonsgegevens. Daarbij baseren wij en TKP Pensioen (de beheerder van onze pensioenadministratie) ons op onze privacyverklaring en op de Algemene verordening gegevensbescherming.

Wij zijn bekend met de uitspraak van het Hof van Justitie van de EU van 16 juli 2020 met implicaties voor de doorgifte van persoonsgegevens. Wij zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we dit het beste kunnen ondervangen. Wij hebben privacy zeer hoog in het vaandel staan en proberen om tot een passende oplossing te komen. Als wij een passende oplossing hebben, zullen wij u hierover informeren via deze cookieverklaring. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op, via de contactgegevens in deze cookieverklaring.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds Particuliere Beveiliging

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
Stefan van de Giessen
BPFBeveiliging-privacy@montae.nl
+31 (0)70 30 42 900