Overslaan en naar inhoud gaan

Bedrijfsonderzoek

U krijgt een uitnodiging voor een bedrijfsonderzoek als wij verwachten dat uw bedrijf onder onze verplichtstelling valt. Werk altijd mee aan met het onderzoek. 

Werk mee aan het bedrijfsonderzoek
  • In 5 minuten bent u klaar.
  • Binnen 10 dagen duidelijkheid.
  • Uw administrateur mag het formulier ook invullen.

Meer informatie

Wat is het bedrijfsonderzoek?

Als wij verwachten dat een bedrijf onder onze verplichtstelling valt, sturen we een uitnodiging voor een bedrijfsonderzoek. U kunt ook zelf een onderzoek starten. 

In het bedrijfsonderzoek stellen we een paar vragen. Bijvoorbeeld of er personeel is en wat de bedrijfsactiviteiten zijn. Op basis van uw antwoorden kunnen we beoordelen of uw bedrijf onder de verplichtstelling valt. Als blijkt dat uw bedrijf onder de verplichtstelling valt, regelen we de aansluiting direct voor u.

Start het onderzoek.

Werk altijd mee met het onderzoek

Werk altijd mee met het onderzoek. Als u geen personeel heeft kunt u dat op het formulier laten weten. Als u de vragenlijst niet invult, kunnen wij niet goed beoordelen of u bij ons hoort. We willen uw bedrijf liever niet aansluiten als het niet nodig is. Hoort u er wel bij, dan willen we alles goed voor u regelen.

Hoe werkt het bedrijfsonderzoek?

Als u het onderzoek invult, krijgt u binnen 10 dagen een reactie van ons. Valt uw bedrijf onder de verplichtstelling, dan maken we alles voor u in orde. Ook krijgt u inlogcodes voor het werkgeversportaal. In het werkgeversportaal regelt u uw pensioenzaken.