Zoeken

We komen naar u toe!

08-03-2019

Persoonlijkere pensioenvoorlichting? Dat is zeker mogelijk! Daarom start binnenkort een pilot met een pensioenconsulent van Pensioenfonds Beveiliging. Weet u wat u later te wachten staat?  En zijn er maatregelen die u kunt nemen om hierop bij te sturen, zodat ook u genieten kunt van uw ‘oude dag’? De pensioenconsulent helpt u bij het beantwoorden van al uw vragen.

Presentaties
Deze consulent houdt de aankomende periode een aantal presentaties waarin hij uitleg geeft over de pensioenregeling van Pensioenfonds Beveiliging. Zo gaan we langs bij een werkgever uit de sector en geven we een presentatie in het land. Ook worden er een aantal spreekuren georganiseerd.

Spreekuren
Zo kunnen werknemers van 60 jaar en ouder zich samen met hun partner opgeven voor het spreekuur met de pensioenconsulent. Tijdens dit spreekuur  wordt dieper ingegaan op de persoonlijke pensioensituatie. Hoe staat uw pensioen er op dit moment voor? Wat zijn de gevolgen als u minder gaat werken, van baan wisselt, gaat scheiden of eerder met pensioen gaat? De consulent helpt u graag verder.

Ook een pensioenconsulent?
Heeft u ook behoefte aan een persoonlijk gesprek, geef het dan hier door. Wellicht kunnen wij in de toekomst iets voor u betekenen. Eerst wachten we de pilot nog even af.