Zoeken

Pensioenfonds Beveiliging kiest voor TKP Pensioen

30-11-2016

Met ingang van het nieuwe jaar is TKP Pensioen de nieuwe uitvoerder van ons pensioenfonds. Peter Priester, uitvoerend bestuurder van PB: "Het fonds heeft de afgelopen tijd een professionaliseringsslag gemaakt. Met name op het gebied van gegevensinwinning bij werkgevers zochten wij nog verbetering. Na een zorgvuldig traject kwam TKP als meest geschikte leverancier uit de bus, vooral vanwege hun ervaring op het gebied van digitalisering van processen."

U ontvangt in december een brief met alle belangrijke informatie

Bent u werkgever of werknemer in de branche van Particuliere Beveiliging, dan ontvangt u in december een brief met alle informatie die van belang is voor de overgang naar de nieuwe pensioenuitvoerder.

TKP Pensioen

Ernst de Bie, directeur van TKP Pensioen: "Wij zijn er trots op dat Particuliere Beveiliging voor ons heeft gekozen en willen het fonds graag ondersteunen bij de realisatie van zijn doelstellingen. TKP loopt voorop met het Digitaal Pensioenfonds. Deelnemers hebben een compleet dashboard en kunnen hun gegevens bekijken in een persoonlijke omgeving op de website van het pensioenfonds. Particuliere Beveiliging heeft straks een state-of-the-art werkgeversportaal om de gegevensinwinning te stroomlijnen. Werkgevers kunnen mutaties daarmee makkelijk doorgeven." 

TKP is een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder. TKP is een dochter van Aegon Nederland. Inmiddels vertrouwen ruim 30 fondsen dagelijks op de dienstverlening van TKP. Dit zijn zowel bedrijfstak- als ondernemingspensioenfondsen en sociale fondsen. De klanten van TKP zorgen voor het pensioen van zo’n 3,1 miljoen Nederlanders.